Sberbank snižuje sazby hypoték

25.06.2020

S účinností od 22. června Sberbank snížila úrokovou sazbu hypotečních úvěrů na 2,19 % ročně. Klienti tak získají na pořízení bydlení či refinancování stávající hypotéky velmi výhodné sazbu s délkou fixace na 5, 7 či 10 let. U neúčelové americké hypotéky potom sazba klesla na 2,69 % ročně.

„Chceme podpořit klienty v řešení bytové otázky i při refinancování stávající hypotéky. Sazba 2,19 % ročně s fixací až na 10 let patří mezi nejlepší volbu na trhu. Hypotéku lze sjednat na našich pobočkách,“ vysvětluje Zdeněk Remr, Head of Products &Campaigns Sberbank. Banka snížila i sazbu pro neúčelovou americkou hypotéku, kterou lze získat pro pětiletou fixaci s výhodným úrokem ve výši 2,69 % ročně.

FÉR hypotéky, REFINANCOVÁNÍ hypotéky (s 80 % LTV)
Fixace / Sazba
1Y / 2,59 %
3Y / 2,59 %
5Y / 2,19 %
7Y / 2,19 %
10Y / 2,19 %

AMERICKÁ hypotéka
Fixace / Sazba pro 50 % / LTV Sazba pro 70 % LTV
3Y / 3,09 % / 3,59 %
5Y / 2,69 % / 3,19 %

Sberbank CZ, a.s.

Sberbank CZ se svými finančními produkty a službami zaměřuje na retailové klienty, malé a střední firmy a velké společnosti. Její základní hodnotou je co nejvyšší spokojenost klientů. Zakládá si na férovém přístupu a vstřícných službách. V rámci firemního bankovnictví má Sberbank CZ vedle nabídky běžných bankovních produktů silnou pozici v oblasti devizových operací, strukturovaného a exportního financování. Na českém trhu působí Sberbank CZ od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG se sídlem ve Vídni.